Steengoede
Vastgoed Marketing

Als vastgoedprofessional begrijp je dat het vinden van de perfecte woning net zo belangrijk is als het bereiken van de juiste mensen.

Maar we weten ook dat het beheren van marketingactiviteiten niet jouw sterkste punt is. Daarom help ik je graag om een sterk fundament te leggen voor jouw vastgoedmarketing.

Vastgoed Marketing

vanaf € 650 per maand

Het identificeren van potentiële klanten, winstgevende vastgoeddeals en investeringsmogelijkheden vergt niet alleen expertise, maar ook een slimme marketingaanpak. We begrijpen de behoefte om je te richten op het zoeken naar de beste deals en het opbouwen van waardevolle relaties.

Maximaliseer je kansen op winstgevende vastgoeddeals en investeringsmogelijkheden met onze flexibele maandabonnementen. We staan klaar om je te ondersteunen met een effectieve online marketingstrategie.

Inclusief in ons Vastgoed pakket:

✓ Doelgerichte Social Media Advertenties
✓ Lead Page Creatie en Funnels
✓ E-mailmarketing voor Deal Nurturing
✓ Vastgoed Content Creatie
✓ Drukwerk en design advies

Vastgoed Marketing Pakket

Effectieve, innovatieve en authentieke Marketing
650
p.m.
  • Social Media Advertentie Campagne
  • Lead page creatie en funnel
  • E-mailmarketing
  • Content Creatie
  • Drukwerk advies

Upgrades

Professionele Vastgoedfotografie (Op Aanvraag)
Hoogwaardige fotografie en (drone)video’s om je vastgoedportefeuille te presenteren op een aantrekkelijke en professionele manier.

Evenementencommunicatie (Op Aanvraag)
Volledige ondersteuning bij het plannen en promoten van open dagen en andere vastgoedevenementen voor een maximale aanwezigheid en deelname.

Vastgoedstyling (Op Aanvraag)
Of het nu gaat om het verkoopklaar maken van jouw pand of het aanbieden van gemeubileerd vastgoed, ik zorg voor een aantrekkelijke presentatie die potentiële kopers en huurders aanspreekt.

Op maat gemaakt voor jou

Elke dealsourcer, investeerder of makelaarskantoor heeft zijn eigen unieke doelen, strategieën en doelgroepen. Daarom bieden we op maat gemaakte pakketten die perfect aansluiten bij jouw specifieke behoeften en doelstellingen. Neem contact met ons op voor een persoonlijk gesprek en ontdek hoe we samen jouw makelaarskantoor of vastgoedportefeuille kunnen laten groeien.

Marketeer | Dealsourcer | Interieur liefhebber

Hi, Ik ben Gina...

De woon- / vastgoedbranche heeft me altijd al gefascineerd. Na mijn marketing opleiding ben ik me al snel gaan verdiepen in deze branche. Ik volgde de cursus Interieur- en design journalistiek, aangeboden door Fontys Hogeschool Journalistiek en het tijdschrift ELLE Decoration, om mijn copywriting voor deze branche te optimaliseren. Mijn interesse werd alleen maar sterker en ik ging verder de diepte in met de cursus HBO Binnenhuisarchitectuur bij LOI om naast vastgoedfotografie ook vastgoedstyling en gemeubileerd vastgoed aan te kunnen bieden. Om mijn kennis van vastgoed te boosten volgde ik de cursus tot Vastgoed Expert van Vrijheid Vastgoed. 

Als gepassioneerde marketeer, sta ik bekend om mijn authentieke en holistische aanpak. Met een goede mix van strategisch inzicht en praktische kennis en skills is het mijn doel om elke ondernemer verder te helpen naar een nieuw niveau. Mijn filosofie is geworteld in authenticiteit, intuïtie en de overtuiging dat marketing niet luidruchtig en opdringerig hoeft te zijn om effectief te zijn. Ik luister altijd aandachtig, tussen de regels door, naar de essentie van jouw merk, jouw ‘Waarom’. 

Ook je marketing uitbesteden?

Geen opstartkosten, flexibel abonnement en persoonlijk advies. Besteed vandaag nog je vastgoedmarketing uit en concentreer je op het sluiten van deals en het laten groeien van je business.

Veelgestelde vragen

Hoe lang duurt het voordat mijn marketingcampagnes resultaten opleveren?

Onze marketingcampagnes zijn ontworpen voor een gestage groei op de lange termijn, maar je kunt al snel resultaten zien, afhankelijk van je specifieke doelstellingen en doelgroep.

Hoe snel kan ik aan de slag met Vastgoed Marketing nadat ik me heb aangemeld?

Zodra je je hebt aangemeld, plannen we een startgesprek in om jouw specifieke behoeften te bespreken. Vervolgens beginnen we zo snel mogelijk met de implementatie van de diensten.

Wordt mijn input meegenomen in het creatieve proces van mijn vastgoedadvertenties?

Ja, absoluut! We luisteren nauw naar jouw wensen en voorkeuren en werken samen met jou om op maat gemaakte advertenties te ontwikkelen die je vastgoedportfolio of diensten op de best mogelijke manier presenteren.

Wat als ik extra marketingdiensten nodig heb die niet in het standaardpakket zijn opgenomen?

Geen probleem! We bieden aanvullende op maat gemaakte diensten aan die perfect aansluiten bij jouw specifieke behoeften en doelstellingen. Neem contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken en te ontdekken hoe we samen jouw makelaarskantoor kunnen laten groeien.

Vastgoed Marketing is voor jou...