Smaakvolle
Horeca Marketing

Het runnen van een succesvolle Horeca zaak vergt tijd, toewijding en bovenal passie. Maar laten we eerlijk zijn, marketing staat niet bovenaan je lijstje van favoriete bezigheden.

Terwijl jij je concentreert op het creëren van de perfecte gastervaring, ontzorgen wij je volledig op het gebied van marketing

Horeca Marketing Pakket

€ 650

Online zichtbaarheid en merkbeleving, zonder dat jij je druk hoeft te maken over likes, volgers of hashtags. Flexibel maandelijks abonnement, geen gedoe met opstartkosten en een toegewijde marketing partner binnen handbereik. 

Ons Basis Horeca Pakket bevat de beste ingrediënten, zorgvuldig gemixt tot een verfrissende marketing cocktail. Met smaakvolle online aanwezigheid, deskundig advies en een vleugje creativiteit.

In de mix: 

✓ Google Mijn Bedrijf
✓ Webcare en Review Management
✓ Social Media Beheer
✓ Social Media Advertising
✓ Drukwerk advies

Horeca Marketing Pakket

Je marketing uitbesteden
650
p.m.
  • Google Mijn Bedrijf
  • Webcare & Review Management
  • Social Media Beheer
  • Social Media Advertising
  • Drukwerk advies

Upgrades

Fotografie voor Social Media (€100)

Regelmatige sfeershoot. Hoogwaardige beelden voor gebruik op sociale media, je website en marketingmateriaal.

E-mailmarketing (€100)

Ontwikkeling en beheer van een maandelijkse doelgerichte e-mailmarketing campagne om terugkerende klanten aan te trekken. 

Social media advertising advanced (€150)

Beheer van 3 advertentie campagnes.

Stel je eigen pakket samen

Bij Whysper geloven we sterk in de kracht van maatwerk. We begrijpen dat elke horecaonderneming uniek is, met zijn eigen speciale smaken en voorkeuren. Daarom bieden we de mogelijkheid voor aangepaste pakketten die perfect aansluiten bij jouw specifieke behoeften en doelen. Of je nu op zoek bent naar extra social media advertenties, geavanceerde fotografie-opties of een gepersonaliseerde e-mailmarketingcampagne, we staan klaar om samen met jou het ideale recept te creëren. Neem contact met ons op en ontdek hoe we samen de perfecte mix kunnen samenstellen om jouw horecabedrijf naar nieuwe hoogten te tillen.

Marketeer | Bourgondier | Horeca liefhebber

Hi, Ik ben Gina...

Als gepassioneerde marketeer, sta ik bekend om mijn authentieke en holistische aanpak. Met een goede mix van strategisch inzicht en praktische kennis en skills is het mijn doel om elke ondernemer verder te helpen naar een nieuw niveau. Mijn filosofie is geworteld in authenticiteit, intuïtie en de overtuiging dat marketing niet luidruchtig en opdringerig hoeft te zijn om effectief te zijn. Ik luister altijd aandachtig, tussen de regels door, naar de essentie van jouw merk, jouw ‘Waarom’. 

Mijn marketingcarrière is begonnen in de hospitality branche, waar ik me al snel heel erg thuis voelde. Ik mocht de marketing verzorgen voor 2 hotels en een restaurant in Maastricht en heb erna nog verschillende horeca klanten mogen helpen met hun marketing. Mijn vrije tijd besteed ik graag in hotels, restaurants of op het terras. 

Ook je marketing uitbesteden?

Geen opstartkosten, flexibel abonnement en persoonlijk advies. Besteed vandaag nog je marketing uit en ga morgen al met een paar to-do’s minder aan het werk.  

Veelgestelde vragen

Zal mijn input worden meegenomen in het ontwerp van de marketingmaterialen?

Zeker, jouw visie en voorkeuren zijn cruciaal voor het ontwikkelen van effectieve marketingmaterialen. We werken nauw samen om de gewenste uitstraling te bereiken.

Hoe snel kan ik aan de slag met het Horecapakket nadat ik me heb aangemeld?

Zodra je je hebt aangemeld, plannen we een startgesprek in om jouw specifieke behoeften te bespreken. Vervolgens beginnen we zo snel mogelijk met de implementatie van de diensten.

Hoeveel tijd moet ik zelf investeren in de marketingactiviteiten?

Het Horecapakket is zo ontworpen dat het je ontlast van de meeste marketingtaken. We zullen echter af en toe jouw input nodig hebben voor goedkeuringen en inzichten over jouw bedrijf.

Wat als ik een specifiek marketingidee heb dat niet in een van de pakketten is opgenomen?

We bieden maatwerkoplossingen aan voor specifieke marketingbehoeften. Neem contact met ons op om jouw specifieke wensen te bespreken, en we zullen samen een plan op maat maken.

Dit pakket is voor jou...