Dankjewel, je betaling is geslaagd!

Ik wil je ontzettend bedanken voor het vertrouwen en ik hoop van harte dat je ervaring met Whysper en mijn services je verwachtingen overtroffen hebben. Indien dit niet het geval is, wil ik je vragen om je feedback met mij te delen zodat ik mijn services kan verbeteren. 

Ik zou het ontzettend waarderen als je een review zou willen plaatsen op Google en/of Trustpilot. Hiermee kun je andere ondernemers helpen om een goed beeld te krijgen van mijn werkwijze en aanbod. 

Om je een beetje op weg te helpen heb ik hieronder de linkjes geplaatst waar je je review kunt plaatsen en alvast een paar vragen geformuleerd die je kunnen helpen bij het schrijven van de review.

Vragen die kunnen helpen bij het schrijven van de review:

  • Wat was de opdracht?
  • Waarom heb je voor Whysper gekozen?
  • Wat was het resultaat?
  • Heeft het resultaat aan je verwachtingen voldaan?
  • Hoe heb je de samenwerking ervaren? 

Review geplaatst?

Om je te bedanken voor je tijd en moeite wil ik graag mijn Win-Win-Win actie met je delen. Beveel je mij aan bij iemand uit je netwerk en zij maken gebruik van mijn diensten, dan ontvangen jullie allebei €50 korting op jullie volgende factuur. Zo help je mij om mijn klantenbestand uit te breiden, je helpt een collega-ondernemer aan betaalbare marketing services en je helpt jezelf aan een mooie korting. Win-win-win. 

Stap 1: Plaats een review op Google of Tripadvisor. Een LinkedIn post met een testimonial mag natuurlijk ook. 
Stap 2: Deel je ervaring en de win-win-win actie met ondernemers in je netwerk. 
Stap 3: Stuur een print screen van je review via mail of WhatsApp zodat ik weet dat je de Win-Win-Win korting unlocked hebt.