Kennismakingsgesprek (gratis)

Benieuwd of Whysper de perfecte match is voor jouw bedrijf? Laten we samen ontdekken hoe we jouw marketingdoelen kunnen bereiken. Ik sta klaar om vrijblijvend met je kennis te maken en te luisteren naar jouw unieke behoeften. Geen verplichtingen, alleen een open en eerlijk gesprek om te zien of we op één lijn zitten.

Ik luister altijd aandachtig, tussen de regels door, naar de essentie van jouw merk, jouw ‘Waarom’. Als er geen match is of als ik denk dat ik niet aan je verwachtingen of doelstellingen kan voldoen dan geef ik dat eerlijk van te voren aan om teleurstellingen te voorkomen.

Ik kijk ernaar uit om jou en jouw bedrijf te leren kennen en te ontdekken hoe we samen jouw merk kunnen laten groeien.

Vragen die kunnen helpen bij het schrijven van de review:

  • Wat was de opdracht?
  • Waarom heb je voor Whysper gekozen?
  • Wat was het resultaat?
  • Heeft het resultaat aan je verwachtingen voldaan?
  • Hoe heb je de samenwerking ervaren? 

Review geplaatst?

Om je te bedanken voor je tijd en moeite wil ik graag mijn Win-Win-Win actie met je delen. Beveel je mij aan bij iemand uit je netwerk en zij maken gebruik van mijn diensten, dan ontvangen jullie allebei €50 korting op jullie volgende factuur. Zo help je mij om mijn klantenbestand uit te breiden, je helpt een collega-ondernemer aan betaalbare marketing services en je helpt jezelf aan een mooie korting. Win-win-win. 

Stap 1: Plaats een review op Google of Tripadvisor. Een LinkedIn post met een testimonial mag natuurlijk ook. 
Stap 2: Deel je ervaring en de win-win-win actie met ondernemers in je netwerk. 
Stap 3: Stuur een print screen van je review via mail of WhatsApp zodat ik weet dat je de Win-Win-Win korting unlocked hebt.